Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Destiny.Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 17537187726

WhatsApp : +8617537187726

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η Co. βιομηχανίας αντλιών Shenlong Zhengzhou (APK), ΕΠΕ είναι επαγγελματικός ODM cOem κατασκευαστής αντλιών νερού υποβρύχιος στην Κίνα από το 1996, που εστιάζει στην κατασκευή των υποβρύχιων υδραντλιών και τα εξαρτήματα αντλιών, πήραν το Γ, ISO, πιστοποιητικά ABS.

 

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

1). Υπάρχουν περισσότερα από 300 σύνολα εξοπλισμού, η κατανομή του β-επιπέδου υπερβαίνει τα εθνικά πρότυπα των εξεταστικών κέντρων αντλιών υπολογιστών. 15 κομμάτια που επεξεργάζονται τα εργαστήρια, που φορμάρουν το εργαστήριο, εργαστήριο λήξης, εργαστήριο σφράγισης, εργαστήριο δοκιμής αντλιών, εργαστήριο ζωγραφικής ψεκασμού, εργαστήριο αποθηκών εμπορευμάτων. Η μεγαλύτερη μέρος της ρίψης των μερών γίνεται από μας, από τη ρίψη των μερών στην κατασκευή που συγκεντρώνει στην πώληση, όλος είναι από μας. Ανταγωνιστικότερη τιμή.

2). Πλήρως αυτοματοποιημένες πιέζοντας γραμμές σφράγισης και punching με τα τελευταία επίπεδα ποιότητας. Τα τμήματα παραγωγής και συνελεύσεων βάσισαν στη γερμανική εφαρμοσμένη μηχανική. Να είστε ακτίνα CNC επεξεργαμένος το τμήμα που χρησιμοποιεί στη μηχανή τα τρισδιάστατα εργαλεία τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας Επαγγελματικοί σταθμοί δοκιμής. Τμήμα Ε&Α για τη συνεχή κίνησή μας για την τελειότητα των προϊόντων

3). Έχουμε 335 μονάδες εξοπλισμού, μεταξύ των 283 προηγμένων μονάδες CNC εργαλειομηχανών andother 52 CNC εργαλειομηχανές.

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ε & Α

1). Εμείς που κατασκευάζουμε: Από την πρώτη ύλη στην τελειωμένη παραγωγή

2). Έχουμε 3 τύπους που πετούν την τεχνική: Διαδικασία EPC (αναλώσιμη ρίψη σχεδίων) Ρίψη Percolatedsand Ρίψη ακρίβειας κεριών.

3). Εμείς ποιοτική δοκιμή βημάτων over120-. Έχουμε 36 μόνο προσωπικό ποιοτικού ελέγχου καθήκοντος. Μεταξύ του πομπικού προσωπικού τίθεται υπεύθυνος για το στροφέα που το δυναμικό τύλιγμα του /Motor ισορροπίας εξισορρόπησης/Impellerstatic αντιστέκεται τη δοκιμή πίεσης του /Hydrostatic δοκιμής τάσης των φερόντων μερών πίεσης.

4). Είμαστε επαρχιακό κέντρο Ε&Α επιχειρηματικής τεχνολογίας.

5). Έχουμε 60 προσωπικό Ε&Α, μεταξύ 12 ανώτερων μηχανικών απασχολούμε επίσης τους διάσημους πανεπιστημιακούς εμπειρογνώμονες.

6). Εμείς ODM για την εγχώρια αγορά σας, επίσης cOem αποδεκτός. «Καλωσορίζουμε θερμά όλους τους φίλους για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας και για να πάμε χέρι-χέρι, για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον!»

Zhengzhou Shenlong Pump Industry CO.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

enquiry02@apkpump.com
+8617537187726
86 17537187726
dragonpumps
86 17537187726