Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Destiny.Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 17537187726

WhatsApp : +8617537187726

Free call

Πώς να επιλέξει ένα κατάλληλο πρότυπο υδραντλιών;

December 6, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα κατάλληλο πρότυπο υδραντλιών;

Στην επιλογή της αντλίας, ο πρώτος πρόκειται να επιβεβαιώσει τους βασικούς όρους χρησιμοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων των μεταβιβάζοντας μέσων χαρακτηριστικών medium.like (όπως η διάβρωση, το γδάρσιμο, η τοξικότητα, κ.λπ., η στερεό περιεκτικότητα σε μόρια και το μέγεθος μορίων, η πυκνότητα, το ιξώδες, η πίεση εξάτμισης, κ.λπ. Επειδή επάνω από τους παράγοντες προσκρούστε στην απόδοση, το υλικό και τη δομή της αντλίας.

 

Ο δεύτερος πρόκειται να επιβεβαιώσει τις παραμέτρους, όπως τη ροή, κεφάλι, θερμοκρασία, NPSH, κράτος λειτουργίας.

 

Το τρίτο είναι να επιβεβαιωθεί η θέση εγκαταστάσεων περιοχών conditions.like της αντλίας, περιβαλλοντική θερμοκρασία, σχετική υγρασία,

ατμοσφαιρική πίεση.

 

Μετά από την επιβεβαίωση επάνω από τα βασικά γεγονότα όπως το μέσο, τις παραμέτρους, και την περιοχή. Η επόμενη εργασία είναι να επιλεχτεί ο σωστός τύπος του pump.there είναι διαφορετικοί τύποι αντλίας όπως την υποβρύχια αντλία, κάθετης αντλίας στροβίλων, αντλίας λυμάτων, volute μικτών αντλιών ροής, των αντλιών αξονικής ροής κ.λπ. με τα διαφορετικά είδη υλικών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα κατάλληλο πρότυπο υδραντλιών;  0

Η τελευταία εργασία είναι να καθοριστεί το πρότυπο αντλιών. Το πρότυπο αντλιών μπορεί να είναι σύμφωνα με την απόδοση curves.select το εκτιμημένο λειτουργώντας σημείο της αντλίας για να πέσει σε κάποια αποδοτική περιοχή εργασίας, και να ελέγξει το NSPH του pump.check εάν το υλικό και η σφραγίδα της αντλίας μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της μετάδοσης του pump.check εάν οι όροι εγκαταστάσεων και συντήρησης ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της αντλίας design.when οποιας δήποτε δύο του προαναφερθε'ντος meets.we πρέπει να επιλέξουν αυτού με συνδυασμένος μετά από τις δυνάμεις: υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλό βάρος, λογική τιμή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα κατάλληλο πρότυπο υδραντλιών;  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

enquiry02@apkpump.com
+8617537187726
86 17537187726
dragonpumps
86 17537187726